Trim

#1
Precis beställt det tyska race chip ultimate och hoppas på underverk då 140hk är lite lite till en så stor bil.
Är det någon annan som har trim till sin optima och med vilka resultat? Jag återkommer med mina resultat...


Annons

Re: Trim

#2
Nu har jag kört nästan 2 tankar med mitt chip och jag kan bara säga att nu går bilen som den borde göra från början! Bränsleförbrukningen sjönk 1dec direkt! Pendlar nu mellan 0.49-0.51... kan ju välja 3 lägen på chipet o har inte riktigt lärt mig vilket som passar min körstil bäst.

Re: Trim

#3
wow, det var kul att höra att det är sådan skillnad!

Jag har själv gjort en del google research på området de senaste veckorna och för just Optiman känns den leverantören som det givna valet.
Själv är jag dock fortfarande i valet och kvalet i vilken modell jag skall välja, hade nästan bestämt mig för "one", skall dock fundera vidare på detta.

Är det lätt att justera mellan de tre trim lägena? Och låt säga att du trivs med trimläge 2, behåller bilen det till nästa gång du kör eller måste det väljas om vid varje ny körning med bilen?

Re: Trim

#4
Jag valde till app styrning och då ändrar du bara i appen och den behåller den senaste inställningen. Plus att du får timer som går att ställa in så att motorn kan få bli varm innan trimet går in.. kanske kan vara snällt för motorn.

Re: Trim

#6
Har du någon länk till denna? Min motorgaranti går ut nästa år och tänkte då börja köra med något för att få ner förbrukningen samt lite mer "riv" i motorn.

Re: Trim

#7
Ölme skrev:Har du någon länk till denna? Min motorgaranti går ut nästa år och tänkte då börja köra med något för att få ner förbrukningen samt lite mer "riv" i motorn.
https://www.racechip.eu/shop/kia/optima-jf-from-2015/1-7-crdi-1685ccm-141hp-104kw-325nm.html

Nu är detta optima sw jf. Så du får ändra så du får rätt motor modell.

Skickat från min SM-G930F via Tapatalk
Annons
Skriv svar

Återgå till "Optima"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster