Problem med säkring!

#1
Hej. För fjärde gången sedan 23e december så har det hänt att autolås i bilen slutat fungera plötsligt, samtidigt som lampan för lågt lufttryck i däcken börjat lysa. Det går inte använda fjärrnyckeln för att låsa. Har hänt att bilen stått olåst ibland på vissa dörrar. Radion stängs inte av trots att bilen är helt avstängd och nyckeln ur. Har lämnat in den tre gånger. (på samma verkstad) Blir då eventuellt en fjärde gång imorgon. Dom på verkstaden hittar inget fel förutom att en säkring gått varje gång. Den byts och samma sak händer igen. Första gången fick jag till svar att det egentligen ska vara på min bekostnad men eftersom bilen bara var fyra månader så bjöd dom på det!? Jag undrar nu vad som kan orsaka detta. Att samma säkring går hela tiden. Är en Ceed sw 1.6 crdi gt line 2017. Vad kan jag göra? Är väl inte meningen att jag ska behöva byta säkring varannan vecka?


Annons

Re: Problem med säkring!

#3
bohlinp skrev:Ligger absolut inte på dig om du inte ändrat något som utlöser detta. Ta kontakt med en annan Kia verkstad tycker jag.


Jag tänkte faktiskt göra det. Kan ju alltid hoppas på det bästa. Börjar bli ganska trött på detta nu. Men vet inte hur mycket man kan begära utöver att dom borde kunna hitta felet.

Re: Problem med säkring!

#6
Jag har själv haft elproblem och två gånger har dom inte hittat något fel. Det är dom om deras felsökningssytem inte funkar. Eller så är felet intermittent som en på verkstan sa. DVS kommer och går.
Kia Pro_Ceed GT+
Annons
Skriv svar

Återgå till "Problem"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst