Re: Service Prislista.

#81

Senaste inlägget från föregående sida:

Akta er för Hedin bil! När jag skulle göra service på min ceed (3000 mil) ringde jag runt till KIA-återförsäljare i mitt närområde NÖ Skåne.
Hedins i Kristianstad över 5200:- hutlöst.
Det blev Newmans i Hässleholm, 4300:- och dessutom ett mycket trevligt bemötande.


Annons

Re: Service Prislista.

#82
Samma för mig... Hedin i Uddevalla skulle ha 6300:- för 6000 mils-service till min ceed sw 1.6 crdi. Hansson Bil i Vänersborg skulle ha 4300:-

Skickat från min SM-G930F via Tapatalk
Kia Ceed SW 1.6 CRDi Komfort, Limited Edition, 2014 Dark Gun Metallic

Re: Service Prislista.

#83
Edin Bil Jönköping. 12000 mil sevice Kia cedd SW Diesel. 3800 kr- 400 rabatt om du beställer före maj -2018. Byte motorolja, filter, kupéfilter och diverse "kontrollpunkter". Inte byte av bromsväska på min då det gjordes förra servicen enligt Edins. Tja rätt dyrt kan tyckas. Men tvunget för garantin. Min har gått ca 10000 mil så det är tiden som gör servicen nödvändig.

Re: Service Prislista.

#85
Vad kostar det att få bromsoljan utbytt? tänkte mest på att de inte gör det men tar betalt för det, de säger att de kollat om det finns vatten i oljan och om inte så byter de inte och då tycker jag de inte borde ta betalt för det heller... det är väl något mer arbete med att byta ut jämfört med att bara kolla efter vatten i behållaren med ett enkelt prov.
Ceed SW 1.6CrDI -2014

Re: Service Prislista.

#89
sos skrev:Vad kostar det att få bromsoljan utbytt? tänkte mest på att de inte gör det men tar betalt för det, de säger att de kollat om det finns vatten i oljan och om inte så byter de inte och då tycker jag de inte borde ta betalt för det heller... det är väl något mer arbete med att byta ut jämfört med att bara kolla efter vatten i behållaren med ett enkelt prov.


Bromsvätskan SKA bytas vart annat år! Oavsett om det ör fukt i eller inte. Om detox inte byter på service där det är med så försämrar dom livslängden på ert bromssystem
Kia cee'd sw GT-line -16, Kia cee'd sw SPII -15
Annons

Återgå till "Service, garanti och försäkring"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst