Annons

Ljud från bakluckan?

1
Nån annan som har ljud bakifrån bilen. Grymt irriterande. Låter som nått är löst eller att bakluckan glappar eller nått liknande. Hörs vid ojämn väg men även vid körning sakta. Har försökt justera gummiplupparna på bakluckan utan resultat. Kör jag tex över kullersten så kluckar knäpper det nått så in i bomben. Verkstan hade inne den en gång för att kolla. Dom hitta inget fel säger dom. Men inte fasen ska det i princip hela tiden låta som nått ligger löst.
Annons

Re: Ljud från bakluckan?

4
SorentoUM skrev: 09 sep 2021, 17:25 Det borde ju gå att använda sig av TSB:n för oljud baklucka.
Dvs det läggs in gummidistanser under stoppklackarna på sidorna vid bakluckans anliggning.
Tack för svar! Stoppklackarna är det dom i hårdplast som sitter både på bakluckans sidor och på karossen?

Re: Ljud från bakluckan?

7
Fortfarande inte fått nån ordning på detta knakade från bakluckan. Låter ordentligt när det är varmt ute. Har kontaktat Kia igen. 2 månader för att få en tid hos verkstaden,helt otroligt.
Nån annan som har detta knakade glappande.

Re: Ljud från bakluckan?

8
Gaspo skrev: 20 jun 2023, 18:15 Fortfarande inte fått nån ordning på detta knakade från bakluckan. Låter ordentligt när det är varmt ute. Har kontaktat Kia igen. 2 månader för att få en tid hos verkstaden,helt otroligt.
Nån annan som har detta knakade glappande.
Väldigt vanligt på ceed cd att backsätena låter som du beskriver det. Testa fälla ned ryggstöden bak och se om ljudet försvinner. Försvinner ljudet då så får man justera bygeln som låser går emot.
Skriv svar

Återgå till "Ceed (2019-UPP)"