Vibrationen

#1
Har en KIA Optima 2019 laddhybrid. Den vibrerar, varierar vid olika hastigheter och dagar, nästan aldrig vibrationsfri, har haft den på KIA verkstad det är helt normalt var svaret från dem. Har någon annan upplevt något liknande?


Annons

Re: Vibrationen

#2
Kan omöjligt vara normalt med vibrationer!
Har det alltid varit så? Du råkar inte ha garanti kvar från bilfirma?
Suts i fälgarna som orsakar det? (hänt mig flera gånger på flera olika bilar)

Re: Vibrationen

#3
Kia verkstaden kollade balanseringen och fann inget fel, vibrationen varierar med hastigheten, verkstaden var nöjd med bilen och erbjöd ingen fortsatt undersökning.

Re: Vibrationen

#4
ruth skrev:Kia verkstaden kollade balanseringen och fann inget fel, vibrationen varierar med hastigheten, verkstaden var nöjd med bilen och erbjöd ingen fortsatt undersökning.


Det kan ju inte vara möjligt att en verkstad tycker att det är helt normalt med vibrationer i en ny bil. Dags att byta verkstad?

Nu har jag ju en helt vanlig Optima diesel, inte någon el-historia, men den vibrerar aldrig. Det fanns en liten tendens till vibrationer när jag köpte bilen begagnad. Lät verkstaden kolla upp det och de bytte koppling direkt. Då försvann även vibrationerna.

Har du kollat hos någon annan verkstad?
Kia Optima SW 1.7 CRDI DCT GT-Line Plus -17
Kia Picanto 1.2 Aut. Advance Plus -20

Re: Vibrationen

#5
Jag har också en 2019 plug-in men har aldrig upplevt någon vibration som jag har tänkt på. Det känns inte normalt med en ny bil som har vibrationer som du skriver.


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Annons
Skriv svar

Återgå till "Optima Plug-In Hybrid"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst