Röststyrning

#1
Hej och hjälp. Läst tonvis med info på nätet men inte blivit ett dugg klokare. Är det någon som verkligen vet om man kan använda sin adroid mobil (Huawai T9) och nyttja den "röststyrda" funktionen i bilen Ceed GT line 2017??????. Provat med usb kabel ansluten till mobilen som infon sa på displayen, men den tjatar bara på att koppla in sladden??? Verkar ju inte vara problem med Apple¨s.

Någon som vet??? Vore ju jättebra och slippa stirra på displayen varje gång man ska ringa någon.


Annons

Re: Röststyrning

#4
Hupsss ! ursäkta långt dröjesmål (urkasst av mig). Hur tusan ska Android auto aktiveras???, hur tusan ska man uppdatera AVN.
Jag kollade bara med vår Kiafirma i stan igår angående detta "problem". Han sa att denna bil INTE stödjer något annat är Iphone (FÖR ATT KOMMA ÅT RÖSTSTYRNINGEN FÖR MOBILTELEFONI). (och Iphonen fungerar då bara om KABEL är inkopplad)

Allt annat är ju helt okay. Har jag bara "blåtanden" på i min mobil,,,,,kan jag svara och ringa o spela musik,mm,,,, MEN INTE KÖRA RÖSTSTYRNINGEN (vid ex,vis uppringning).

Det var just denna röststyrning jag ville åt, så man "slipper" kasta ett öga på displayen, och "blippa i" vilken man vill ringa.
Är INTE nå teknikfreak, så ha överseende om du tycker jag vekar "tappad"

Tackar för svar.

Re: Röststyrning

#5
Endast AVN 4.x eller högre kan hantera CarPlay o Android Auto. Har du en Ceed GT-line -16 eller nyare har du troligtvis iAVN/5.x och då går det (iaf efter en uppdatering)
Har du en äldre Ceed med AVN är det troligen 2.x och har INTE stöd för CP eller AA
Ses lättast genom att ta ut SDkortet och kolla vad det står.
KIA Sportage Special Edition 1.7 CRDi
Annons
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst

cron