2010 Cee´d rost under övre lister på bakdörrarna

#1
Hej,

Köpte mig en Cee´d för en vecka sedan, super nöjd med bilen, gott om utrymmen och låg förbrukning och skatt. Dock så har jag missat helt och hållet rosten som jag blev helt chockad över att se väl hemma.

Det är alltså rost under övre listen på bakdörrarna. Det är inte bara ytrost, utan det har även kexat och smulats bort på vissa ställen. Kan verkligen inte vara normalt på en bil som är snart 8 år gammal, nybils garantin är ju slut, men finns det någon annan garanti som kan täcka detta?


Mvh
AK


Annons

Re: 2010 Cee´d rost under övre lister på bakdörrarna

#2
Jag har en 2010 också, och på senaste besiktningen i oktober så var det ytrost i framvagnen vilket besiktningsmannen ville att jag skulle slipa bort och sedan slänga på rostskydd. Han sa i samma veva att Kia har förlängt sina rostskade-garantier för att de har fått så mycket klagomål. Jag vet inte om detta är sant men det kan vara värt att kolla upp.

Skickat från min SM-G935F via Tapatalk

Re: 2010 Cee´d rost under övre lister på bakdörrarna

#3
AndersN skrev:Jag har en 2010 också, och på senaste besiktningen i oktober så var det ytrost i framvagnen vilket besiktningsmannen ville att jag skulle slipa bort och sedan slänga på rostskydd. Han sa i samma veva att Kia har förlängt sina rostskade-garantier för att de har fått så mycket klagomål. Jag vet inte om detta är sant men det kan vara värt att kolla upp.

Skickat från min SM-G935F via Tapatalk
Jadu, kan tänka mig att bärande delar kan ha högre prio, men på en så ny bil ( ja, för mig är det den nyaste jag har haft) så anser jag att ingen rost bör förekomma om det inte är pga nåt man själv har orsakat t.ex. pga. repat bort lacken eller liknande.
Vill gärna ha det fixat för om det smular sönder nu så är det snart ingen kant där.
Annons
Skriv svar

Återgå till "Problem"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster