Trasig diskant?

#1
Hej,

jag har en Kia Cee´d SW MY 2016 där det ibland låter lite som att diskanterna rasslar som att de är trasiga. Det låter inte mycket, inte alls vid basljud utan bara vid viss ljusare musik. Det skulle kunna vara dålig kvalite på låtar men verkar inte så. Går detta på garanti och skall jag åka in med bilen?

Jag vill inte hamna i ett läge där jag får betala dyrt för en diskant om det inte går på garanti när jag eventuellt skall sälja bilen inom en snar framtid.

Mvh


Annons

Re: Trasig diskant?

#2
Har du garanti på bilen och den inte är äldre än 3 år (radioutrustningsgaranti) så prova lämna in den. Men var detaljerad med kundklagomålet och beskriv "felet" så mycket som möjligt för verkstaden.
KIA Sportage Special Edition 1.7 CRDi

Re: Trasig diskant?

#3
Så har min 15 låtit hela tiden , var in på verkstad men de sa att det var inga fel utan det var något som skallrade ibland. Problemet är att man hör det vid viss musik även om bilen står stilla. Verkstaden avslutade ärendet och sa att de inget kunde göra, låter fortfarande lika idag 3 år senare...
Kia Cee´d Special edition 2, 1,6 crdi 2015, Dark gun metal.

Re: Trasig diskant?

#4
Det lustiga är att när jag kör min Huawei Mate 9 via BT är ljudet inte helt perfekt och man kan tro att en diskant är trasig men när jag kör min Iphone 7 är ljudet jättebra, jag vet inte riktigt vad det beror på.
Annons
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst