Låtnamn och artist visas inte på display via bluetooth

#1
Hej!
Äger en Kia Sportage årsmodell 2014!

Bilen köpte jag för drygt 1 månad sen och den har fungerat felfritt, hittills iallafall. Men nu i veckan så märkte jag att min telefon, som tidigare har varit kopplad till bilen via bluetooth inte fungerar som den ska.

Innan kunde jag se låtnamn och artist på displayen när jag hade Spotify igång men nu visar det "Ingen artist, ingen låt" och min kontaktlista synkas inte, telefonsamtalen går ej att svara på heller via knapparna på ratten.
- NOTE - Mobilen kopplas med bilens bluetooth utan problem såsätt och musiken från Spotify funkar också men jag kan enbart justera ljudet via ratten eller ratten på radion.

Jag har testat med att "glömma av" bilens bluetooth i mobilen samt raderat min telefon från bilens bluetooth inställningar ett X antal gånger men det funkar fortfarande inte. Dock funkar det ifall jag kopplar en annan telefon.

Mobilen är en Huawei Mate 10 Pro med den senaste uppdateringen och det har den haft under tiden som mobilen har varit kopplad till bilens bluetooth, när det har funkat.

Någon som har varit med om detta tidigare och kan berätta hur du löste det?

Tackar för svar, Mvh!


Kia SPORTAGE 1.7 CRDi
Annons

Re: Låtnamn och artist visas inte på display via bluetooth

#5
HellboyElvis skrev:Lämna till auktoriserad KIAverkstad och be dom uppdatera AVN. Helst i samband med service. Då är det kostnadsfritt.


Jag har redan bokat en tid angående detta då garantin fortfarande gäller.

Men en sak som jag är lite fundersam över är, hur kan min telefon eller rättare sagt bilens bluetooth, ha kunnat synkat min kontaktlista samt det här med låtnamn och artist på displayen fungerat felfritt fram till förra helgen och nu plötsligt "slutat" fungera?
Kia SPORTAGE 1.7 CRDi
Annons
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster