Annons

Re: Farthållare kan inte aktiveras

#15
Ja, det hade dom. Det sista var nog att felet var i bromskontakten. Den byttes dock aldrig. Om man stannade och stod still med bromsen intryckt i fem sekunder så försvann felet och farthållaren kunde aktiveras igen. Jag trodde nog mera på mjukvaru fel, men bilen hade all tänkbar uppdatering och man hade också ett antal andra Kia tekniker på plats för att försöka lösa det.

Re: Farthållare kan inte aktiveras

#16
Nibe skrev:Ja, det hade dom. Det sista var nog att felet var i bromskontakten. Den byttes dock aldrig. Om man stannade och stod still med bromsen intryckt i fem sekunder så försvann felet och farthållaren kunde aktiveras igen. Jag trodde nog mera på mjukvaru fel, men bilen hade all tänkbar uppdatering och man hade också ett antal andra Kia tekniker på plats för att försöka lösa det.Okej tack!

Ska försöka få det på film och sen lämna in bilen.

Re: Farthållare kan inte aktiveras

#20
Stoffeg skrev:Jag har adaptiv farthållare men e det någon knapp eller ngt jag måste trycka dör välja avstånd osv? Eller e det bara att starta farthållaren så e det inställt adaptiv farthållare med ett visst avstånd?Sidan 5-64 i instruktionsboken förklarar på ett enkelt och grundligt sätt hur allt fungerar med den adaptiva farthållaren (Smart Farthållare står det i instruktionsboken).
Niro Gravity Blue Plus 2 - (Tidigare Soul 2009, Soul 2012, Cee'd GT+ 2015)
Annons
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster