Aktiv filövervakning

#1
Kan man få filövervakning aktiverad ? Nu har jag bara vingelvarning som piper när man råkar komma på någon linje. Har annars allt i bilen så att få bilen att själv styra in om man kommer utanför borde ju gå eftersom det redan finns något som läser linjer och ratten styrs automatiskt vid parkeringshjälpen.

Skickat från min SM-G928F via Tapatalk


Annons

Re: Aktiv filövervakning

#6
Fast det är ju programvaran i MDPS som ska ska fungera ihop med dom andra systemen. Öppsnvarligen har dom väl inte fått det att fungera (kanske för att den är stor och tung)
Men svaret på din fråga är iallafall nej, går inte att tvinga in någon sådan programvara
För att få din bil att styra skälv
Kia cee'd sw GT-line -16, Kia cee'd sw SPII -15

Re: Aktiv filövervakning

#7
Det låter som att detta inte går precis på samma sätt som att du inte kan uppdatera till autobroms, på en KIA Sorento Executive 2016, trots att det redan finns adaptivfarthållare.
KIA Sorento GT Line har båda dessa funktioner eftersom den har den senaste versionen av Drive Wise (ADAS), den innehåller bland annat trötthetsvarnare, aktivfilhållningsassistans och helljusautomatik.

Re: Aktiv filövervakning

#9
Absolut. Men då måste MDPS och en hel del styrenheter bytas ut samt komponenter läggas till. Allt detta kommer kosta BETYDLIGT mer än mellanskillnaden till en Sorento som redan är utrustad med systemet...
KIA Sportage Special Edition 1.7 CRDi
Annons
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst