Laddnings problem

#1
Det har vid ett flertal tillfällen hänt att jag inte kunnat få loss laddkabeln ur uttaget i bilen både originalkabeln och kabeln för offentliga laddstationer, har fått låsa och låsa upp många gånger först efter 10 till 15 min.har jag lyckats få ur den,händer mest när jag har behövt ta av den innan det är fulladdat.har även problem med tankluckan som inte vill öppna har varit på verkstaden med tankluckan 2 ggr.men problemet kom tillbaka igen,har prövat med att ta av kabeln från bilen först och tvärtom.Någon annan som råkat ut för detta?


Annons

Re: Laddnings problem

#2
Hej,

För mig har jag snarare varit förvånad att den inte fastnat. Kollegor till mig lyckas med att deras uttag på GTE bilarna fryser fast. Så det va varmvatten, hårtork och div för att lossa.

Det jag upplever är att typ2-kontakten är rätt trög att lossa, passformen verkar vara lite väl bra. Ibland behöver jag låsa/låsa upp bilen några ggr innan kontakten går att ta ut. Men det är mer att jag varit sen att ta ur den så bilen har låst sig igen.

Jag är rätt noga med att torka ren kontakterna innan jag pluggar i. Minsta snö eller vatten runt kontakten gör att det kommer att frysa fast.
Annons
Skriv svar

Återgå till "Optima Plug-In Hybrid"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst