Köpt! :)

#1
Haft den ett par månader nu, supernöjd och kan inte sluta le när jag kör. Köpte en redan vägreggad så gamla skatten, ett par mil på den, så GT2'an fick jag för ett rejält bra pris.

Känns enormt skön att köra, inga konstiga ljud, kraft så det räcker till banan, ska bli kul att se hur den håller ihop framöver, tänkte ha den i tre år, sen lutar det åt en Tesla.

Svårt att ta reda på vart EU versionen är byggd dock, i Korea säger somliga, andra säger vid den ryska fabriken.

Hursom borde Kia ha gjort en sak, debrandat den, som med Lexus. Tatt ur den ur Kia och bara sålt den som Stinger, i Stinger butiker, tror den hade fått ett annat mottagande på marknaden, i Europa går det trögt, i USA med, verkar som Australien verkligen anammat den, tom polisen tog Stingern som sin ersättare för sina gamla Commodores och Holdens. Hälften av alla Kia Stingers som sålts i Sverige är redan sålda igen, så tror många köpt för att testa dem enbart.

Det är roligt hur man möts i trafiken med, alla "roliga" bilar ska minsann rajsa och hålla på, sånt gör man på BANAN inte i trafiken, nötter.

Bara sett två till i mina trakter, så de är väldigt sällsynta, tror inte det kommer bli någon hit i Sverige, malus skatten är ju 15k per år, 1000 mil service intervall med stor service vid sjätte för 25 lök. Men, jag älskade utseendet första gången jag såg en i Tyskland, den ser bra ut, är funktionell med lastutrymmet, och framförallt, en skön glidar bil. 515000 :- för en ny är överpris tycker jag dock, tror de kommer prisjusteras ner rejält nästa vår, eftersom de inte säljs, kan vara kul om det händer för några andra.. :)


Annons
Annons
Skriv svar

Återgå till "Stinger"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst