Bagagebelysning??

#1
Har haft min Sportage 1.7 Special edition i snart en vecka. Och när jag idag för första gången använde bagaget, upptäckte jag att det inte fanns fungerande lyse i bagaget. Vet inte om jag är dum i huvudet... eller om jag missat hur man ”tänder” där. All annan kupébelysning funkar som den ska.


Annons

Re: Bagagebelysning??

#6
Har samma problem jag med, har fått drag monterat i samband med bilens leverans.. Hur ska bagagebelysningen fungera? enbart på automatik då bagageluckan öppnas? Köpte bilen på firma 20 mil hemifrån så att bara svänga in och få det fixat vid den verkstaden är inte så enkelt.. Hur ställer sig Kia verkstad/service till en sådan sak tro? Jag menar om man svänger in hos lokala verkstaden och ber dem kolla på det som en annan verkstad 20 mil hemifrån troligtvis är orsak till??

Re: Bagagebelysning??

#8
Ajson skrev:Har samma problem jag med, har fått drag monterat i samband med bilens leverans.. Hur ska bagagebelysningen fungera? enbart på automatik då bagageluckan öppnas? Köpte bilen på firma 20 mil hemifrån så att bara svänga in och få det fixat vid den verkstaden är inte så enkelt.. Hur ställer sig Kia verkstad/service till en sådan sak tro? Jag menar om man svänger in hos lokala verkstaden och ber dem kolla på det som en annan verkstad 20 mil hemifrån troligtvis är orsak till??


Skulle tro att om du ringer din kiaåterförsäljare, så kan dom säkert tala om vad som gäller. Skulle dock tro att dom vill lösa ett garantiåtagande själva.

Re: Bagagebelysning??

#9
Var förbi vid min Kia verkstad nu på eftermiddagen. De tog in bilen direkt och kikade på belysningen.. De hittade felet direkt och jag fick som svar att det var ett kontaktstycke som inte satt ihop..
Annons
Skriv svar

Återgå till "Generella diskussioner"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst