Annons

Re: Gummimattor till Kia Niro?

21
MagnusLindgren skrev:Det är för att om man har förhöjt lastgolv (vilket jag hatt) så får man ett extra fack till vänster.
Stämmer nog bra. Kollade lite närmare i dag i dagsljus och det är ett "glapp" i fram och bakkant som tyder på att bagagerumsmattan är gjord för bilar med förhöjt golv.
Kia Niro PP2 2017
Annons

Re: Gummimattor till Kia Niro?

22
dunderklumpen skrev:Jag köpte från http://www.kofferraumwannen.de och blev nöjd med det. Dels en bagagerumsmatta: https://www.kofferraumwannen.de/kofferr ... -2016.html och dels en sats med gummimattor: https://www.kofferraumwannen.de/fussmat ... -2016.html.

En riktigt bra grej med bagagerumsmattan är det tröga partiet mitt på. Saker håller sig verkligen stilla!

Det levererades snabbt men tillkom frakt.
Citerar mig själv här nu. Idag la jag nämligen in gummimattorna fram och bak (inte bagagerumsmattan, den har legat i länge). Passformen var mycket bra även om man var tvungen att själv skära ut hål för hållarna till mattorna fram. Gummit var lätt att skära i, det var tydliga instruktioner med, och väl på plats tycker jag de verkar hålla hög kvalitet och ha bra passform.

Mycket nöjd så här långt!
KIA NIRO 1.6 HYBRID DCT6 2017, Pluspaket 2, Rich Espresso

Re: Gummimattor till Kia Niro?

23
Skaffade gummimattor från hova och dom passar fint, man får dock göra lite monterings jobb på mattorna först, skära upp hål och montera dit plast brickor i dom till framsätena, tar inte många minuter men kan vara lite förvirrande om man trodde att det bara var slänga in dom i bilen.
Skriv svar

Återgå till "Niro"