Annons
Annons

Re: Dragkrok?

12
Marginellt tyngre. Två tre fullproppade ICA kassar påverkar nog mer.
EV6 GT Line AWD Yacht Blue MY23 - (Tidigare Soul 2009, Soul 2012, Cee'd GT+ 2015, Niro Gravity Blue Plus 2 2017, e-Soul Advance Plus Neptune Blue + Cherry Black 2020)

Re: Dragkrok?

13
Mig blåste de på 10000 för dragkroken! tillika monterades en avtagbar som jag inte ville ha!
Nu måste man ner på knä eller platt på rygg för att få i dragkroken i fästet, elkontakten sitter gömd under ”hasplåten”
blev skitförbannad då jag såg det, men, det visade sig att man skall vika ned dosan för att sätta i kontakten och fälla
upp den efter användningen igen.

Re: Dragkrok?

18
Hej, ska köpa dragkrok och har fått ett pris via Dragkrokskungen. De använder dock inte en el-sats som är modellanpassad, utan tar elen från baklamporna. Är det någon som har erfarenhet av sådan lösning, bra, dåligt? KIA svara att det är OK, men om något skulle hända med bildens elsystem så kan garantin hänga löst.

Re: Dragkrok?

19
Då får du dessutom bara en 7-polig kontakt och alla kablarna tjuvade från bilen system.
Med en 13-pol (som till 99% monteras hos auktoriserad KIA-verkstad) ska ström tas från batteriet och en styrbox kopplas in och garantin kvarstår.

Re: Dragkrok?

20
Niro17 skrev:Hej, ska köpa dragkrok och har fått ett pris via Dragkrokskungen. De använder dock inte en el-sats som är modellanpassad, utan tar elen från baklamporna. Är det någon som har erfarenhet av sådan lösning, bra, dåligt? KIA svara att det är OK, men om något skulle hända med bildens elsystem så kan garantin hänga löst.
Jag har ingen erfarenhet av att "tjuva" ström, men en relevant fråga i sammanhanget måste ju vara vad prisskillnaden är. Hur mycket skiljer Dragkrokskungens i pris från KIA:s installation? Det finns ju elsatser att köpa separat, om man vill. Men då blir säkert monteringen svårare hos en firma.
KIA NIRO 1.6 HYBRID DCT6 2017, Pluspaket 2, Rich Espresso
Skriv svar

Återgå till "Niro"